FRITUUR SPECIAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 542 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Special. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 11:30 Lekker, warm Snelle levering!!!
19 jun 2024 om 9:23 C'était très .
17 jun 2024 om 21:24 mijn hamburgers zijn te laat alles was heel koud daarna blijkt het dat mijn frieten er niet waren.! ik bel en frieten komen na 45 minuten ik bel en meneer is heel onbeleefd! dat de frieten aijn vertrokken dat het heel druk is! dit is geen manier
12 jun 2024 om 13:12 Lekker!
7 jun 2024 om 20:04 Na 2u en 3 telefoontjes nog steeds geen bestelling ontvangen! Nooit meer!
1 jun 2024 om 20:13 WE wilden het nog een kans geven, maar wederom duiden ze aan dat de bestelling zo dadelijk wordt geleverd maar dit is dus niet waar
31 mei 2024 om 23:29 Hier al meerdere keren besteld in de hoop dat het beter wordt qua verzorging van de bestelling. Steeds opnieuw duurt het meer dan een uur en steeds opnieuw ontbreekt er iets en/of geven ze het verkeerde mee. Wij geldverlies, zij in de zakken steken!
29 mei 2024 om 22:03 Goed Goed
28 mei 2024 om 21:54 Altijd lekker
28 mei 2024 om 21:05 Zeer ontevreden, twee kansen gegeven en geen meer. Bestelling werd op voorhand gepland voor 19u, maar was er pas na 20u. Bellen met de restaurant heeft ook geen zin. Ofwel wordt er gelogen dat het onderweg is of er wordt gewoon afgelegd.
26 mei 2024 om 21:43 Besteld om 17u45. Geleverd om 20u20. We hebben de bestelling terug gegeven en verwachten een terugbetaling. Jammer, normaalgezien zijn de frieten altijd heel lekker.
26 mei 2024 om 21:23 Tracker: bestelling wordt zo bezorgd maar ze leveren pas heel laat daarna!!!! Tracker klopt nooit. En als je belt, nemen ze niet op!!!